Ovet

Ovet mittojesi mukaan

Meiltä saat ulko- ja sisäovet mittojen mukaan. Mittatilausovet ovat ratkaisu silloin kun vakiomittaiset ovet eivät sovi kohteeseen.
Olemme valmistaneet puisia mittatilausovia jo yli 30 vuoden ajan. Mittatilausovet tehdään tiloissamme Somerolla mittatarkasti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Valmistamme niin vanhojen talojen perinneovet kuin ilmeeltään modernimmat oviratkaisut. Laadukas lopputulos ja ripeä palvelu ovat asioita, joista saamme usein kiitosta asiakkailtamme.


Asiakkainamme ovat yksityisiä kuluttajia, rautakauppoja, rakennusliikkeitä ja arkkitehtejä. Olemme toteuttaneet myös lukuisia museoviraston kohteita.
Perinteiset puuovet ja -ikkunat viimeistelevät talon ilmeen ja luovat aitoa vanhan ajan tunnelmaa.


Mit­ta­ti­lauso­vet – pe­rin­tei­nen ulkonäkö ja nykyajan tekniikka


Oven koko ja muoto määräytyy kohteen ja asiakkaan toiveiden perusteella.
Heloissa ja kahvoissa löytyy runsaasti vaihtoehtoja. Kun perinteet halutaan säilyttää, kiinteistön rakennusvuosi määrää pitkälle oven tyylisuunnan. Jokaisella vuosikymmenellä on omat tunnusomaiset piirteensä ja ominaisuutensa.


Pintakäsittelyt
Mittatilausovet voidaan muun muassa maalata, petsata kyllästysaineella tai lakata asiakkaan haluamaan väriin. Näin saadaan perinteitä kunnioittava ja vanhan talon tyylille sopiva lopputulos.


Lukot
Perinteisten puuovien lukot ovat nykyaikaisia, tämän vaatii jo vakuutusyhtiökin. Näin avaimet saadaan myös sarjoitettua talon joka oveen, mikä helpottaa arkea.